dimarts, 10 de març del 2009

CONVOCATORIA D´ASSEMBLEA 17-03-09 A LES 17:15H

La millora de la qualitat de l'ensenyament està reliacionada, entre altres aspectes, en la capacitat de les Associacions de Pares i Mares, com part de la Comunitat Educativa, de col·laborar amb el Centre Educatiu en la realització de quantes activitats puguin afavorir l'educació i socialització dels nostres fills/filles.

És per això que la Junta Directiva de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Benviure, juntament amb altres socis de l'AMPA han decidit crear una sèrie de comissions de treball encaminades a col·laborar en el procés educatiu dels nostres fills/filles. Comissió de Festes, Comissió Informativa/Mediadora, Comissió de Menjador, Comissió de Noves Tecnologies i Comissió Web de l'AMPA.

Com podeu imaginar, la participació i col·laboració de tots els pares i mares en aquestes comissions resulta fonamental.

Per això, es convoca el proper dimarts 17 de Març una assemblea informativa a les 17:15h en primera convocatoria i a les 17:30h en segona, al menjador de l'escola, amb el següent ordre del dia:

1.- Creació de les noves comissions de treball.
2.- Pregs i preguntes.

Us hi esperem.

Hi haurà servei de guarderia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada